Navigatie

Extended Warranty

Alle nieuwe Bentley voertuigen en vervangingsdelen die vervaardigd of geleverd zijn door Bentley, zijn - bij normaal gebruik - gegarandeerd vrij van defecten die eventueel veroorzaakt worden door materiaal of productieproces. Voor een nieuwe auto beslaat de garantieperiode drie jaar, zonder kilometerbeperking. Deze periode gaat van start op de datum van levering aan de eigenaar.

EXTENDED WARRANTY
Heeft u een Bentley die tijdelijk niet in onderhoud is geweest bij de officiële dealer? Dat is geen probleem. Een Bentley is nergens anders in betere handen dan bij de mensen die hem gemaakt hebben. Bied uw Bentley daarom aan voor onderhoud bij de specialisten van Bentley Leusden. U kunt dan tevens gebruik maken van een speciale uitgebreide garantie zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw Bentley. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. 

PRIJZEN

  MULSANNE FLYING SPUR CONTINENTAL FAMILY BENTAYGA
12 maanden extended warranty €4.550,00 €3.700,00 €3.700,00 €4.550,00
24 maanden extended warranty €8.150,00 €6.500,00 €6.500,00 €8.150,00


WILT U MEER WETEN?
Wilt u meer weten over de garantie op een nieuwe Bentley of de mogelijkheden van uitgebreide garantie voor een Pre-Owned Bentley? Maak direct een afspraak of kom gerust langs voor een informatief gesprek met een van onze medewerkers. Het team van Bentley Leusden staat altijd voor u klaar!