Navigatie

Bentley Financial Lease

Uw Bentley aantrekkelijk zakelijk financieren

Voor ondernemers is Bentley Financial Lease een doordachte financieringsvorm, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar en kunt de auto op uw balans plaatsen. Daarbij kunt u zelf voor de looptijd kiezen die het best past bij de gebruiksperiode en de afschrijving van uw auto. De afschrijvings- en rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U betaalt in vaste termijnen en houdt zo duidelijk zicht op de kosten van uw auto(’s). Dat maakt Bentley Financial Lease een comfortabele manier van financieren voor de zakelijke rijder.

Nu extra aantrekkelijk tegen 4,99% rente.

Wij hebben de unieke Bentley ervaring nu extra aantrekkelijk gemaakt. Rij weg in onze nieuwste Continental GT, GTC of Flying Spur met het fantastische Financial Lease aanbod met een rente van maar 4,99% over een periode die u zelf kunt vaststellen.

Stelt u zich eens voor: de volledige prestatie van de Continental GT, GTC of Flying Spur, vanzelfsprekend met onze gerenommeerde service om altijd op terug te kunnen vallen, binnen handbereik. 

Neemt u voor meer informatie met Bentley Financial Lease alstublieft contact met ons op.