Navigatie

Bentley in Nederland

Bent u op zoek naar een Bentley of gekwalificeerde specialisten voor onderhoud en reparatie van uw Bentley? Pon Luxury Cars B.V. is de officiële Nederlandse distributeur en dealer van Bentley waar u terecht kunt voor aanschaf, onderhoud en reparatie van nieuwe én klassieke Bentley modellen. 

Bentley in Nederland
Pon Luxury Cars B.V. is met Bentley Leusden en Bentley Maastricht de officiële Nederlandse distributeur van Bentley. Pon is één van de grootste Nederlandse familiebedrijven en een internationale handelsonderneming met meer dan 70 jaar ervaring in de automotive. Als importeur van alle Volkswagen Audi Groep merken is Pon de perfecte partner om het beroemde Britse merk Bentley in Nederland te vertegenwoordigen. Dankzij een nauwe samenwerking met de fabriek in Crewe, hebben wij altijd toegang tot fabrieksonderdelen en up-to-date technische informatie over alle Bentley modellen. Bentley Leusden is ook het officiële servicepunt voor alle Nederlandse Bentley voertuigen.

Bentley aanbod bij Bentley Leusden
Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Bentley biedt Bentley Leusden een ruime selectie van de nieuwste modellen en een prachtig aanbod van Bentley 'pre-owned cars' die alleen dankzij hun bouwjaar van nieuw te onderscheiden zijn. Deze occasions zijn voorzien van een Bentley kwaliteitslabel zodat u zeker weet dat u een gebruikte Bentley kiest die zelfs aan de hoogste verwachtingen voldoet.

Bentley Amsterdam
Op 1 december 2015 opende Bentley Amsterdam zijn deuren in het Conservatorium hotel op de Van Baerlestraat, op zondag 24 september 2017 heeft Bentley Amsterdam zijn deuren in het Conservatorium hotel gesloten. Wij kijken terug op een succesvolle en inspirerende periode. Op deze locatie hebben wij veel Bentley Bentayga’s mogen overdragen aan hun nieuwe eigenaar en hebben wij verschillende mooie evenementen mogen hosten. Het is duidelijk dat Nederland klaar is voor alternatieve concepten, naast de traditionele dealer.
Bentley keert begin 2019 weer terug in Amsterdam als onderdeel van Move | The House of Mobility. In The Olympic 1931, het iconische pand aan het Stadionplein in Amsterdam, gaat Pon dit nieuwe concept uitrollen. Iedereen kan zich daar straks onderdompelen in hoe mobiliteit eruit ziet. In het 3 verdiepingen tellende gebouw dat op dit moment herontwikkeld wordt, wil Pon haar visie op de mobiliteit van de toekomst met het publiek delen.

Bentley Maastricht
Gestart als pop-up, maar nu volledig Bentley dealer. U kunt bij Bentley Maastricht terecht voor de aanschaf van nieuwe of gebruikte Bentley's en service aan uw Bentley.
Bentley Maastricht bevindt zich vlak bij Maastricht Airport en is makkelijk bereikbaar. 

Wilt u meer weten?
Maak direct een afspraak of kom gerust langs voor een kijkje in een van de showrooms en een informatief gesprek met een van onze medewerkers.

Adresgegevens vindt u op onze contactpagina.