Navigatie

Bentley Bentayga Hybrid

De Bentayga Hybrid biedt het allerbeste uit twee werelden: een geavanceerde elektromotor met oplaadbare batterij en een krachtige, efficiënte V6-motor. Met een gecombineerde CO2-uitstoot van 75 g/km (NEDC) is de Bentayga Hybrid de schoonste Bentley aller tijden.

De Bentayga Hybrid is in elk opzicht een echte Bentley en biedt het raffinement, de moeiteloze prestaties en het exquise comfort waar alle modellen van Bentley Motors in uitblinken. CEO Adrian Hallmark zegt hier het volgende over: "Met de Bentayga Hybrid zet Bentley de eerste stap naar een elektrische toekomst. De auto combineert traditionele Bentley-waarden met de meest moderne technologieën. De auto levert zonder enige moeite uitstekende prestaties, terwijl stedelijke ritten in alle stilte en geheel emissievrij worden afgelegd."

Intelligente technologie voor een overweldigende rijbeleving

De Bentley Hybrid beschikt over een zeer efficiënte elektromotor en een nieuwe 3.0-liter V6-turbomotor op benzine. Naast de vier rijprogramma’s: Sport, Bentley, Comfort en Custom, kan de bestuurder kiezen uit drie E-modes: EV Drive, Hybrid Mode en Hold Mode. Voor een optimale efficiency worden de stroom- en benzinereserves op intelligente wijze ingezet om de in het navigatiesysteem ingevoerde bestemming te bereiken.

Samen met ontwerper Phillipe Starck heeft Bentley het stijlvolle thuislaadstation Power Dock ontworpen. De Bentayga Hybrid laadt binnen 7,5 uur op via een lichtnet. Met krachtstroom wordt deze laadtijd gereduceerd tot slechts 2,5 uur. 


Onderstaand vindt u de link naar de Car Configurator.