Navigatie

Algemene verkoopinformatie

Adviesprijzen
Alle prijzen vermeld op deze website, in radioreclames, tv-reclames, advertenties of andere communicatie-uitingen van Bentley zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges.

Rijklaarmaakkosten
Deze rijklaarmaakkosten bestaan o.a. uit:

  • Nulbeurt 

  • In- en uitwendig reinigen en poetsen 

  • Leveren en monteren van twee kentekenplaten 

  • Volle brandstoftank 
 


Recyclingbijdrage

Vanaf 1 januari 1995 moet op grond van de Wet milieubeheer, voor elke nieuwe auto een recyclingbijdrage van € 40,- inclusief btw voor auto’s met een verbrandingsmotor en € 225,- inclusief btw voor (plug-in) hybride- en elektrische voertuigen worden afgedragen. De recyclingbijdrage komt ten gunste van Auto Recycling Nederland B.V., een initiatief van de autobranche (RAI, BOVAG, STIBA, FOCWA schadeherstel). Auto Recycling Nederland B.V. heeft als doel om auto’s aan het einde van de levensduur in te zamelen en op milieuvriendelijke wijze te demonteren voor hergebruik van het materiaal.

Leges

  • Leges aanvraag kenteken. Hieronder valt het aanvragen van het kentekenbewijs en inschrijving in het kentekenregister bij de RDW. Deze kosten bedragen € 39,-. 

  • Leges tenaamstelling kenteken. Deze kosten bedragen € 6,10. Leges worden door de overheid vastgesteld. Over leges wordt geen btw berekend.

De kosten voor alle Bentley-modellen zijn hieronder weergegeven.

Bentley nieuw - Rijklaarmaakkosten (incl. btw) € 1.689,99
  - Recyclingbijdrage (incl. btw) € 40,00
  - Leges aanvraag kenteken (btw-vrijgesteld) € 39,00
  - Leges tenaamstelling kenteken (btw-vrijgesteld) € 6,10
  Totaal € 1.775,09
     
Bentley pre-owned Rijklaarmaakkosten (incl. btw), leges tenaamstelling kenteken € 2.450,00

Wijzigingen en drukfouten
Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Disclaimer 
Hoewel de informatie op deze website of andere communicatie-uitingen permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website of andere communicatie-uitingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Laatste update: 21 december 2017